VELİ TOPLANTISI

Kas

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin AYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasip TURHAN okulumuz atölyelerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar .

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk' ü anma programı düzenlenmiştir.Emeği geçen 10.ve 11.sınıf öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkulu törenle kutlanmıştır.

Okulumuzda yapılan faaliyetlerde yer alan ve emek veren 11-A, 11-B ,11-C, 11-D, 11-E  ve 11-G sınıfındaki  öğrencilerimize,

Tabloları hazırlayan 11-B sınıfından Efe Ali Aslan, 11-I sınıfından Efe Can Seyhan isimli öğrencilerimize,

Bu faaliyetleri düzenleyen ve emek veren  Kübra Göksu, Zeynep Bayar ve Nazlı Ekin Kızıldağ öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı, 28/10/2023 Cumartesi günü saat 11:00 de okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI PROJELERİMİZ

OKUL ZİYARETİ VE HASİAD SEMİNERİ

OKUL ZİYARETİ

Eyl

Okulumuzda düzenlenen deprem anı ve tahliye tatbikatına okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Sınıflarında olan öğrenciler hoparlörden yapılan 'Deprem oluyor' uyarısı ile 'Çök-Kapan-Tutun' hareketini yaptı. Ardından tahliye sirenlerinin çalmasıyla öğrenciler okuldan öğretmenler eşliğinde tahliye edilerek, toplanma alanlarına intikal etti.

Eyl

Murat Aydınlatma firması tarafından okulumuza ziyaret düzenlenmiş ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturabilmek için aydınlatma ürünleri ile ilgili pano hediye edilmiştir. İnsan Kaynakları müdürü Suat Beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz meslek öğretmenlerinin iadeyi ziyaretinde ise Avolux personllerinden Bayram beyin bize çalışma yapısını gösterdiği makine için kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

12. Sınıf uçak bakım alanı veli staj bilgilendirme toplantısı okulumuz alan şefi ve okulumuz uçak bakım öğretmenleri tarafından yapıldı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuz müdürü Abdullah EROĞLU başkanlığında gerçekleştirildi. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık olarak sınıflarımızın tadilatı yapıldı ve sınıflarımız boyandı. Okulumuzun temizliği yapılarak öğrencilerimize hazır hale getirildi.

Haz

Okul müdürümüz Ahmet Özkan ve Uçak Bakım Atölye Şefimiz Serhat Serhathanoğlu ile birlikte Uçak Bakım Alanı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin staj ve eğitim çalışmaları işbirliği çalışmaları kapsamında Myteknik firmasına ziyarette bulunmuşlardır. Bu ziyarette kendilerine eşlik eden Sultanbeyli Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ali Ersoy Çeğile çok teşekkür ediyoruz.