May

Ulaştırma Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ile Sertrans Lojistik firmasında, yaptığımız protokol kapsamında teorik ve uygulamalı derslerimize devam ediyoruz. 9. sınıftan itibaren hem alanı sevdirme hem de tanıtma kapsamında öğrencilerimizle birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu süreçte desteğini esirgemeyen, öğrencilerimizi çalışma sürecine dahil eden Sertrans yetkililerine teşekkür ederiz.

Mrt

HASİAD Başkanı Hüseyin Bozdağ öncülüğünde Teach Right firması ile okulumuz arasında sağlanan işbirliği sayesinde okulumuz öğrencilerinin İngilizce seviyelerini artıracak çalışmalar yapılacaktır. Teach Right'ın geliştirdiği İngilizce eğitim yazılımıyla öğrencilerimiz bütün alanlarda daha etkin ve uluslararası standartlarda eğitim alma imkanına sahip olacaklar. Passion yazılımın öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için entegrasyonu tamamlanmış olup öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Sıcak karşılaması ve ilgisi için Passion kurucusu Can Aras Jodeyri'ye çok teşekkür ediyoruz.

Haz

HASİAD Başkanı Hüseyin BOZDAĞ tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra okul müdürümüz Ahmet ÖZKAN okulun mevcut durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. PYK üyeleri Yıldız Kalıp Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil YILDIZ, Flokser Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rasim TÜKEK,  Hacı Ayvaz Endüstriyel Mamüller A.Ş. Genel Müdürü Serhan ALPAGUT, Alfa Metal Firma Sahibi Ali BAKANER, Bonkör Restaurant Firma Sahibi Emre TOPUK, Aksu Mühendislik Firma Sahibi Gani AKSU, Mesan Metal A.Ş. Firma Sahibi Levent EREN, İSO Çalışma Hayatı ve Mesleki Gelişim Şubesi Müdürü Hakan ÇOBAN ve HASİAD Dernek Müdürü Sevgi GÖLBAŞ'a toplantıya katılımları ve okulumuza verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.

Ağu

Değerli veliler, sevgili öğrenciler;

Alan tercih iş işlemlerini 26 Eylül – 01 Ekim 2020 tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden veya Ek1 formunu okula teslim ederek yapabilirsiniz.

Ağu

Okulumuz 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim yılı itibari ile öğrencileri ile buluşacak.