Nis

108 yıl önce Kut'ül Amare'de kahramanlık destanı yazan aziz ecdadımızı rahmetle anıyoruz.

Nis

Okulumuz Uçak Bakım Öğrencileri Uçak Bakım öğretmenleri eşliğinde ‘ NEWTON UÇUŞ AKADEMİSİ İSTANBUL PROJESİ’ ne katılım sağlamıştır. Eğitmen Meryem ÇELİK tarafından havacılık alanına yönelik simülatörler eşliğinde çeşitli eğitimler verilmesi, ögrencilerin okudukları bölüme yönelik farkındalık yaratması açısından güzel bir çalışma olmuştur.  Bu eğitimde emeği geçen öncelikle eğitmen Meryem Hanıma ve eğitim boyunca öğrencilere eşlik eden Uçak Bakım Alan öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

"Birlikte Okuyoruz, Birlikte Büyüyoruz" projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Yağmur Durmaz ve Damla Altunyurt eşliğinde öğrencilerimiz ile Üsküdar gezisi gerçekleştirdik. Tebessüm Kahvesi'ne giderek farkındalık ve bilinç oluşturulmasına katkı sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Kişisel Verileri Koruma konusunda okulumuz rehberlik ögretmeni Münevver Dilibal tarafından ögrencilerimize yönelik seminer düzenlendi.

2024 MART AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU

Mrt

Veli Akademileri Projesi kapsamında gerçekleştireceğimiz seminere tüm velilerimizin iştirakini bekleriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yıl dönümü okul programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve bu topraklar için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Mrt

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" Projesi kapsamında İstanbul Valiliğimizce okulumuza teslim edilen kitaplarla okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz.

Şbt

THY Kaptan Pilotu Sayın Muharrem GÜNDOĞAN tarafından öğrencilerimize, sunum ve soru cevaplarla kaptanımızın verdiği  seminer sayesinde öğrencilerimiz Türk Havacılığının eğitim ve kariyer olanaklarını tanıma şansı buldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Thy Teknik İstihtam Müdürü Sayın Abdulkadir AKYOL, Thy Teknik Uçak Baş Teknisyeni Sayın Halim Sefa İMARYÜZ, Tügva Arnavutköy Temsilcisi Sayın Akın ALTUN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize değerli bilgiler verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ulaştırma hizmetleri öğrencilerimiz, alan öğretmenimiz  Eray Gültekin ve rehberlik öğretmenimiz Münevver Dilibal ile Beykent üniversitesine gezi gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz alan derslerine katılım sağladı ve üniversite tercihleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

SMC TURKEY OTOMASYON A.Ş. FİRMASINA TEKNİK ZİYARET

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 11. Sınıf Alan öğrencileri ve öğretmenleri SMC Turkey Otomasyon A.Ş. Firmasına teknik ziyarette bulundular. Tüm gün Mekatronik ve Endüstri 4.0 teması üzerine Pnömatik, Hidrolik, PLC, Endüstriyel Robot Kol üzerine okulladaki derslerinin paralelinde uygulamalı eğitim aldılar.

SMC TURKEY OTOMASYON’a Teknik Eğitime ve otomasyona vermiş oldukları değer, öğrencilerimize ve bize göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

29/11/2023 tarihinde , saat 11.30’da Deprem Tatbikatı yapılmıştır.Daha önce de olduğu gibi ilk zilde çök-kapan,ikinci zilde ise kontrollü bir şekilde eller başta olmak üzere sınıflardan bahçeye tahliye gerçekleştirilmiştir.Ders öğretmenlerimiz ve kat nöbetçilerimiz sınıftan tahliye esnasında öğrencilere refakat etmiştir.Herhangi bir yığılmaya ve kazaya mahal vermeden tatbikatın gerçekleşmesi sağlanmıştır.

*İSO MEİP KAPSAMINDA THY TEKNİK-HADIMKÖY MTAL İŞBİRLİĞİ*

İSO MEİP okullarından olan Hadımköy MTAL’in Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri Sayın Hüseyin Bozdağ ile Sayın Hasan Büyükdede THY Teknik ile işbirliğini görüşmek üzere Genel Müdürü Sayın Mikail Akbulut’u ziyaret etti.

Uçak Bakım ve diğer rekabetçi bölümleri ile ciddi anlamda potansiyel taşıyan okulun THY Teknik ile olası işbirliği başlıklarının ele alındığı toplantıya Genel Müdür Yrd. Ömer Tayyip Çalışkan, okul müdürü Muhammed Gürsoy da katıldı. THY Teknik’in ülkemiz için gurur verici performansı ve gelecek projeksiyonu bağlamında ülkemizde de yankı bulacak sonuçlara ulaşılması hedeflenmektedir. Bu çerçevede THY Teknik, İSO ve okul teknik ekipleri yol haritası belirlemek için yakın zamanda bir araya gelecekler.

GÜRAL ELEKTRİK FİRMASINA TEKNİK ZİYARET

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğrencileri ve öğretmenleri GÜRAL ELEKTRİK firmasına teknik ziyarette bulundular. Kaynak robotları, CNC üretim hatları hakkında yerinde gözlemleme ve uygulama fırsatı buldular. Firma yetkililerine teknik eğitime göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.