*İSO MEİP KAPSAMINDA THY TEKNİK-HADIMKÖY MTAL İŞBİRLİĞİ*

İSO MEİP okullarından olan Hadımköy MTAL’in Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri Sayın Hüseyin Bozdağ ile Sayın Hasan Büyükdede THY Teknik ile işbirliğini görüşmek üzere Genel Müdürü Sayın Mikail Akbulut’u ziyaret etti.

Uçak Bakım ve diğer rekabetçi bölümleri ile ciddi anlamda potansiyel taşıyan okulun THY Teknik ile olası işbirliği başlıklarının ele alındığı toplantıya Genel Müdür Yrd. Ömer Tayyip Çalışkan, okul müdürü Muhammed Gürsoy da katıldı. THY Teknik’in ülkemiz için gurur verici performansı ve gelecek projeksiyonu bağlamında ülkemizde de yankı bulacak sonuçlara ulaşılması hedeflenmektedir. Bu çerçevede THY Teknik, İSO ve okul teknik ekipleri yol haritası belirlemek için yakın zamanda bir araya gelecekler.

27-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 19:40 - Görüntülenme: 69