Haz

Bahçivan Motor Firması tarafından okulumuz 11. Sınıf öğrencilerine yönelik, CV hazırlama, iş görüşmesi ve kariyer planlama hakkında seminer verildi. Firma insan kaynakları yetkililerine göstermiş oldukları pozitif özveri, Teknik eğitime gösterdikleri ilgi ve istihdam istekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

Okulumuzda İstanbul Sanayi Odası işbilirliği ile yürütülen proje kapsamında HASIAD Başkanı Hüseyin Bozdağ başkanlığında Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı yapılmıştır. İştirak eden ve desteğini esirgemeyen tüm firma yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Uçak Bakım Alan Şefi Mesut TOKMAK ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi Mehmet Koşar ile beraber Uçak Bakım Alanı öğrencileri için staj imkanı konusunda bir görüşme gerçekleştirmiştir. Arken firması yetkilileri ile yapılan görüşmede okulumuza uçak elektrik sistemleri atölyesi için bir laboratuvar kurmak için çalışma yapabileceklerini ve bu işbirliğinden ileriye dönük istihdam sağlayabileceklerini belirttiler. Yaz stajı ile beraber hızlıca bir başlangıç yapmayı kararlaştırdık. Bu işbirliği ve yapılacak protokol konusundaki desteklerinden ve teknik eğitime verdikleri katkılari için teşekkürlerimizi sunarız.

May

Okul müdürümüz Yunus emre ASLAN Ulaştırma Hizmetleri alan şefi Eray GÜLTEKİN Endüstriyel Otomasyon alan şefimiz Mehmet KOŞAR ile Kerry Asav Lojistik firmasını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Okulumuz öğrencilerine gelecekte sağlanabilecek staj, eğitim iş birliği ve istihdam imkanları ile alakalı görüşmeler yaptık.İnsan kaynakları departmanından Ceren Hanım ve Vedat Bey’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

May

Ulaştırma Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ile Sertrans Lojistik firmasına teknik gezi gerçekleştirdik. 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz  ile firmada lojistik süreçlerini inceleyip farklı bölümlerde uygulamalı eğitim gerçekleştirdik. Süreçte desteğini esirgemeyen, öğrencilerimizi çalışma sürecine dahil eden Sertrans yetkililerine teşekkür ederiz.

Nis

11. Sınıf Uçak Bakım bölümü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Teknofest İstanbul 2023 katılım sağlamıştır. Teknofestin duzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Mübarek Ramazan Ayı'nda Okulumuz Öğrencilerine Kampanya Yardımında Bulunan HASİAD Başkanı Hüseyin BOZDAĞ Beyefendiye ve Dağıtımında, Ulaşımında Emeği Geçen Tüm Personellerimize Teşekkür Ederiz.

Nis

SAMSUNDA DÜZENLENEN U17 GREKOROMEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 55 KG KATEGORİSİNDE SPORCUMUZ ENES ZORLU İLK 5 E GİREREK MİLLİ TAKIMA GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR.

Nis

Uçak Bakım 11. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılım sağladığı İstanbul Havalimanı tanıtımı gezisi yapılmıştır. Bu gezinin düzenlenmesinde İGA İstanbul Havalimanı isletmesi, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim müdürlüğümuz ve Eğitime destek platformuna katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

ARKEN JENARATÖR Firma yetkilileri okulumuzu ziyaret edip yapabileceğimiz teknik eğitim iş birliği görüşlerini bizlere ilettiler. Atölyelerimizde teknik ziyaret gerçekleştirdiler. Teknik eğitime destek vermek amacıyla atölyelerimize malzeme yardımını okul sanayi işbirliği modeli olarak gerçekleştirebileceklerini ilettiler. Stajyer öğrenci istihdamı için pozitif olduklarını belirttiler. Ayrıca okulumuzda var olan Güneş Enerji Santralini inceleyerek gerekli yardımlarıda yapabileceklerini söylediler. Teknik eğitime vermiş oldukları değer için teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİBİNDEN EMRE BEY TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE İLK YARDIM KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Arnavutköy Rehberlik Araştırma Merkezi Psikolojik Danışmanı Okan Özdemir tarafından ‘’ Mahremiyet ve İstismar’’ eğitimi verilmiştir.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Şube müdürümüz Ahmet Özkan'ın da katıldığı Uçak bakım öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Griffon Gök Kültürü Programı'nda, CE®️ Çözümleri ve Redstar Aviation işbirliğinde Havacılık Emekçisi Uçak Mühendisi Can Erel bey ve Redstar Havacılık tarafından " Türkiye 'nin Havacılık Seyri" semineri düzenlenmiştir.  Can Erel bey Seminerinde sorduğu sorulara doğru cevap veren 3  öğrencimiz hediye kazanmıştır. Katkılarından dolayı Can Erel beye ve Redstar Havacılık firmasına bu seminer için çok teşekkür ederiz. Seminer sonunda Okul müdürümüz Yunus Emre Aslan ve Uçak Bakım Alan Şefi Mesut TOKMAK tarafından misafirlerimiz adına yapılan fidan bağışı sertifikaları takdim edilmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yılında Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan şanlı ecdadımıza Allah'tan rahmet diliyor, saygı ve şükranla anıyoruz.